Reklamne konstrukcije

ROLL UP

Roll-up je vrlo funkcionalan i praktičan promotivni I reklamni nosač. Njegova glavna prednost je lagana aluminijum konstrukcija, čiji unutrašnji mehanizam omogućava da ga brzo rastavite i montirajte bilo gde. Roll-up se često koristi u promotivne svrhe na trening simpozijima, sjmovima itd. Nudimo vam Roll-up-ove u formatima 80×200, 100×200 I 120×200 cm…

PROMO PULTOVI

Reklamni pultovi su idealno rešenje za vršenje prezentacija na sajmovima, kongresima, seminarima. Izrađeni su od kvalitetnih i izdržljivih materijala i kao takvi idealni su za mobilne promocije u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Odlikuje ih laka I brza montaža I demontaža. Štampa se vrši na PVC foliji, pa je prigalođen za spoljasnju i unutrašnju upotrebu.

A TABLE

Važan oglašivački alat je i slobodno oglašavanje ploča, posebno korisna kao sredstvo za informisanje i oglašavanje lokalno, izloženi ispred prodavnice ili kompanije.

Suština a-boarda je da privučete i inspirišete interes za vas proizvod ili usluga, tako da je kvalitet reprodukovane slike važan.

Nudimo naše klijente u različitim veličinama, od A2 do B1, oboje pojedinačno i dvostrani, od anodiziranog aluminijuma. Takođe su drvene ploče, sa pločom za pisanje, na primer promene u meniju, slogane, itd., i a-ploče tipa ploča za lutke, sa stabilnom baza ispunjena vodom ili peskom.

Reference govore o nama